KRATON

HİDROJEN BLOKELİ KOPOLİMER STİREN (SBC)

KOZMETİKTE GENİŞ ÇAPLI ÇEŞİTLİLİK

KRATON™ kozmetik sektörü için jel yağlardan oluşan kendisine ait bir ürün portföyü geliştirdi. Geniş çapta çeşitliliği olan hidrojen blokeli kopolimer stiren (SBC), oldukça saydam, çok parlak ve neme karşı dayanıklılığı sağlayan bir formüle sahiptir.

Bu ürün aşağıdaki ülkede mevcuttur: İtalya, Türkiye 

Temas:
Komma
 
Elena Alberici
Market Team Leader
SPECIALTY CHEMICALS
Telefon: +39 345 029 11 38
Faks: +39 02 383 00 725
Komma
 
Caner Güven
Sales Manager
DOLDER KIMYA TURKEY
Telefon: +90 530 956 43 37
Faks: +90 212 438 51 35

KRATON™ polimerleri çok çeşitli sentetik, polar, naturel veya ester yağlarla karıştırıldığında saydam tiksotropik ve filmojenik ürüne dönüşür. Bu karışım mükemmel sıvı muhafazası sayesinde yağda bulunan suyun (W/O) emiliminin dengede tutulmasına ve güzel bir parlaklığın korunmasına katkı sağlar.

Kozmetikte KRATON™ polimerlerinin kullanılmasının sağladığı avantajlardan birkaçı aşağıda bulunmaktadır:

GÖRÜNÜM VE DOKUNUŞ

  • Kristalleşmiş jel yağ, renksiz, kokusuz
  • Yüksek parlaklık
  • İpeksi yumuşaklıkta, yoğun kıvam

GELİŞTİRİLMİŞ DENGE

Yağdaki su emiliminin dengelenmesi (W/O)

DÜZENLENMİŞ REOLOJİ

  • Geniş çapta yağ ve vaks
  • Yağ fazında artırılmış kıvam

FİLMOJENİK ETKİ

  • Kolay ve tek tip difüzyon
  • Hidrant etkisi
  • Suya dayanıklılığının pozitif etkileri: Koruyucu, yağ içermeyen, su kaybına dayanıklı ve nem oranını koruması
  • Kademeli bırakılan güzel koku

KRATONTM, DOLDER SA. Lisansı altında KRATON’un tescilli markasıdır.